SweepBank: Mukaansatempaava luottokorttikokemus ja perheen talouden hallinnan mahdollisuudet

SweepBank: Mukaansatempaava luottokorttikokemus ja perheen talouden hallinnan mahdollisuudet

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osana kansainvälistä ja suomalaisia juuriaan kunnioittavaa Multitude fintech -konsernia, tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia finanssipalveluita yli 20 maassa. Vuonna 2021 perustetun SweepBankin palvelut ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla, houkutellen jo yli 50 000 aktiivista sovellusasiakasta. Yhtiö tarjoaa korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä sekä virtuaalisen Mastercard-pankki- ja luottokortin, johon liittyvät eksklusiiviset Sweep Deals -edut. Yhtiö on sitoutunut eettiseen toimintaan, noudattaen voimassa olevaa lainsäädäntöä ja kuluttajaviranomaisten ohjeistuksia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Monipuoliset palvelut ja edut

SweepBankin luottokortti tarjoaa käyttäjilleen lukuisia etuja. Korttiin sisältyvä virtuaalinen Mastercard mahdollistaa jopa 60 päivän korottoman maksuajan, ja sen hakuprosessi on nopea ja suoraviivainen. Luottorajat vaihtelevat 1 000 – 8 000 € välillä, ilman avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Kortti on yhteensopiva Apple Payn ja Google Payn kanssa, mikä tuo lisää joustavuutta ja turvallisuutta maksamiseen. Lisäksi tarjolla on 1% vuosikorko käyttötilillä, 1,4 % säästötilillä ja jopa 3,3% määräaikaistilillä, sekä ostoetuja ja cashback-mahdollisuuksia kanta-asiakasohjelman kautta.

Mobiilimaksamisen Helppous ja Turvallisuus

Mobiilimaksaminen on keskeinen osa SweepBankin luottokorttipalvelua. Kortin integrointi Apple Payn ja Google Payn kaltaisiin sovelluksiin tekee maksamisesta helppoa ja turvallista, mahdollistaen nopeat ja kontaktittomat maksut missä tahansa. Tämä ominaisuus ei ainoastaan tehosta asiakkaiden maksukokemusta, vaan myös lisää turvallisuutta vähentämällä fyysisen kortin käyttötarvetta.

Perheen Talouden Hallinnan Tuki

SweepBankin luottokortti ja sovellus tarjoavat erinomaisia työkaluja perheen talouden hallintaan. Sovelluksen kautta on mahdollista seurata kaikkien perheenjäsenten menoja ja tuloja reaaliajassa, mikä auttaa perheitä tekemään tietoisempia taloudellisia päätöksiä. Lisäksi vanhemmat voivat asettaa rajoituksia alaikäisten lasten käyttötileille, edistäen vastuullista rahankäyttöä ja taloudellista opetusta jo nuoresta iästä lähtien.

Hakuprosessi ja Kortin Käyttöehdot

Luottokortin hakeminen SweepBankista on sujuvaa ja nopeaa. Hakuprosessi suoritetaan verkkosivujen kautta, ja luottopäätös annetaan välittömästi. Hakijoiden on täytettävä tietyt kriteerit, kuten vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 1600 euron bruttokuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja vakituinen asuminen Suomessa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen asiakkaat saavat käyttöönsä luottokortin ja muut pankkipalvelut lataamalla SweepBankin mobiilisovelluksen.

Läpinäkyvät Kustannukset

SweepBankin luottokortti on suunniteltu olemaan kustannustehokas ja läpinäkyvä. Esimerkiksi 1500 euron luotossa nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%. Tällöin 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, sisältäen 166,56€ kuluja. Luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua maksuja.

Leave a Reply